За нас
История на фирмата:
2004 г. – Основание на фирма ЕВРОХРОМ ЕООД с дейност производство на пластмасови изделия.
2005 г. – Закупуване на производствена сграда в гр.Кърджали с площ от 1200 кв.м.
2006 г. Доставка и монтаж на първите Шприц Машини HAITIAN HTF 160
2007 г. Сключване на договор с HAITIAN PLASTIC INJECTION MACHINERY.Co за доставка и продажба на Шприц Машини в Република България
2008 г. Закупуване и оборудване на производсвената база с последно поколение Шприц Машини HAITIAN MARS SERIES (Енерго-Спестяваща Серия).
2009 г. След успешната реализация при продажбите на Шприц Машините HAITIAN  фирма ЕВРОХРОМ ЕООД стана и доставчик на Периферни Устройства за цялостен работен цикъл при производсвения процес на пластмасовите изделия.
2009 г . Фирмата стартира Доставка на Шприц Машини по Евро-Интеграционните програми, ОП “Конкурентоспособност”  2007-2013 г. и други програми за развитието  на Република България.
2010 г. Стартира изпълнението на цялостен производствен цикъл с внедрени нови Ултрасонични (Ултразвукови) Машини за монтаж и асемблиране на пластмасови изделия.
2010 г. Сключване на споразумение с ЕВЕРТ ЛАК ЕООД гр. Стрелча за Лакиране, Боядисвавне и Обемно Метализиране на пластмасови детайли.
2011 г. Сключване на договор с SAMSUNG GENERAL CHEMICALS (SGC) за внедряване в Република България на серията SAMSGUN The Luminous Landscape.
2011 г.  Фирма ЕВРОХРОМ ЕООД се наложи , като надежден партньор и основен доставчик в Република България за доставка на Шприц Машини , Периферни Устройства.