ЕВРОХРОМ ЕООД е Българска частна компания създадена през 2004г. в гр.Кърджали.
Компанията разполага с отлично оборудвана съвременна база разположена в гр.Кърджали където се намира производствената база и централния офис на фирмата. Други офиси на компанията които развиват дейността  има в Пловдив и Истанбул/Турция.
Основната дейност на фирмата е производство на пластмасови изделия и изработка на инструментална екипировка.  Разполагаме с последно поколение Енергоспестяващи шприц машини  HAITIAN и Периферни устройства за улесняване и усъвършенстване на производствения процес
От началото на 2007 г. ЕВРОХРОМ ЕООД е и официален представител на най-големият производител на шприц машини в света “HAITIAN PLASTIC INJECTION MACHINERY.Co”
Благодарение на дейността си и дългогодишния си опит ЕВРОХРОМ ЕООД предлага комплексни решения в съответствие с изискванията свързани с проектиране, производство на  инструментална екипировка и пластмасови изделия с висококачествени продукти от всички видове пластмаси.
95 % от производството на компания са съсредоточени за износ в Европа към страни като (Германия, Франция, Швейцария, Полша, Гърция, Турция и др.)
Добрите инвестиции, професионализмът в управлението и екипът с високо специализирани специалисти превърнаха ЕВРОХРОМ в надежден партниор.
ЕВРОХРОМ има амбицията и възможностите да се превърне в  лидер сред основните производители и доставчици на пластмасови изделия както в България така и на Европейския пазар.